INSTAL·LACIONS

INTEGRACIÓ D'EQUIPS AUDIOVISUALS

Especialitzats en instal·lacions audiovisuals, integrem els equips als espais.
Creem i desenvolupem la solució adequada per cada projecte, perquè la instal·lació del vostre espai obtingui l'impacte visual i auditiu que necessita.

A partir de l'estudi de l'espai, dissenyem la millor configuració de so i megafonia, d'il·luminació, de vídeo, videoconferència i cartelleria digital, per crear una instal·lació permanent ajustada a les vostres necessitats.

La nostra experiència en instal·lacions audiovisuals ens ha permès treballar en espais molt diferents i instal·lar gran varietat de productes, obtenint excel·lents resultats en cada projecte.

Subministrament i instal·lació de sistemes audiovisuals per a particulars, empreses i sector públic.

Al llarg d'aquests anys hem obtingut excel·lents resultats en instal·lacions d'hotels, auditoris, espais singulars, museus, botigues de retail, teatres, espais per esdeveniments, escoles i centres educatius, hospitals, pavellons, gimnasos, espais polivalents, discoteques, sales de concerts i festes, sales de reunions i de conferències, recintes de culte i espais d'ús privat.

Treballem amb els principals distribuïdors de material audiovisual, per oferir una solució a mida per al vostre projecte.

Instal·lacions

EQUIPS DE SO
Instal·lació, manteniment i reparació d'equips de so; altaveus i equips de megafonía, etapes de potència, taules de mescla de so, matrius d'àudio multi-zona, panells de control remot, sistemes de traducció simultània, microfonía convencional i inal·làmbrica.

EQUIPS D'IL·LUMINACIÓ
Instal·lació, manteniment i reparació d'equips d'il·luminació; mescladors de llums, dimmers, llums convencionals i de leds, caps mobils, màquines de fx, barres electrificades d'il·luminació i maquinària escènica.

EQUIPS DE VIDEO
Instal·lació, manteniment i reparació d'equips de video; mescladors i distribuidors de video, projectors, pantalles de projecció, equips de videoconferència, càmeres PTZ, pantalles led, videowalls, monitors professionals, sistemes de cartellería digital.

INFRAESTRUCTURES
Instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de cablejat i infraestructures; patch's i caixetins de senyal, càrrega, corrent, video, xarxa.

Projectes realitzats

Instal·lació audiovisual per el teatre El Centru de Castellterçol.

Integració a l’equipament d’un processador de so multicanal, per tal d’ajustar la resposta frequencial de la sala i el nivell de fase entre les diferents fonts sonores.

PA principal + Delay.

Medicions.

Software medició acústica.

Processador.

Instal·lació audiovisual per la nova acadèmia de perruqueria de Loreal a Barcelona. Integració de so, llums i video a l’espai multifuncional.

Integració a l’escenari d’una pantalla tàctil de 86″, dos monitors de 58″, un sistema de so i il·luminació led per utilitzar-ho com a plató.
A la part de la biblioteca s’hi van ubicar tres monitors de 55″. Tota la senyal d’àudio i video estava processada des del control.
El handicap de l’espai era que no es podia subjectar cap element a les parets o al terra, es van fabricar suports a mida per so i llums, i suports amb rodes per als monitors de l’escenari.

Pantalles, llums i altaveus.

Escenari.

Control.

Rack.

Pantalles biblioteca.

Suports so i llums.

Instal·lació audiovisual a una sala del museu d’Olot. Integració d’equips de videoprojecció i d’àudio.

Per aquesta instal·lació vam realitzar l’integració a una sala del museu, per la projecció de contingut audiovisual.
Es va instal·lar un projector làser de 4500 lumens, dos altaveus i un panell de connexions.
Per tal d’afavorir el visionat creant una càmera negra, s’hi van muntar cortines opaques a les entrades y vinil opac a les finestres.

Pantalla projecció i altaveus.

Projecció.

Projector Làser 4500 lumens.

Panell de connexions.

Instal·lació audiovisual a la unitat de Reumatologia de l’hospital, a Madrid. Integració d’equips de videoconferència.

En aquesta ocasió, vam realitzar l’integració a les consultes d’ecografía d’equips per la gravació i emissió en streaming de video. Es va instal·lar una càmera HD PTZ, un mesclador de video HD (funciona com a gravador i encoder d’streaming) i panells de connexió hdmi a cada consulta.
El sistema es va dissenyar i executar per poder realizar video-conferències i classes on-line, gravar en video els ecògrafs i la consulta, o bé, les dues opcions al mateix temps.

Vista General.

Control integrat.

Càmera PTZ.

Atem Mini Pro ISO.

Pantalla Multiview.

Ecografia + PiP PTZ.

Instal·lació de megafonia a la capella del cementiri de Terrassa. Integració de sistema so.

Es va instal·lar un sistema de so per exteriors. El muntatge va consistir en dos altaveus IP65, un mesclador-amplificador i el cablejat.
També es va aprofitar per sanejar el cablejat del rack, refer els caixetins de sala i ajustar l’equip de so de dins la capella.

Entrada capella.

Lateral altaveu.

Frontal altaveu.

Rack.

Instal·lació audiovisual al laboratori 8 de la Facultat de Biologia de la UB. Integració de sistema de vídeo i control.

En aquesta instal·lació, es va integrar un sistema de gestió de senyal de vídeo projecció a un dels laboratoris de pràctiques. Es va muntar un selector de vídeo amb una botonera remota, per gestionar les senyals dels microscopis i altres terminals. Per transmetre la senyal al projector es va usar un extender hdmi via CAT6 / HDBaseT.

Botonera remota.

Pantalla.

Rack, selector video.

Taula de microscopis.

Instal·lació audiovisual a la consulta del dentista Marc Mor Monblan a Barcelona. Integració de sistema de video projecció.

Per aquesta instal·lació es va instal·lar un sistema sencill de video projecció per un dels box de la clínica. Es va muntar una pantalla de 55″, smart TV i un sistema de continguts online. Per la transmissió de la senyal des del pc de control, es va utilitzar un extender hdmi via CAT6. 

Vista general Box.

Pantalla 55″.

Pantalla 55″.

Extender Hdmi.

Instal·lació audiovisual a la sala Platea de Girona. Integració de sistema de so i llums a la discoteca.

Per aquesta instal·lació vam col·laborar amb l’empresa ARA SO, es va instal·lar un sistema de so L’Acoustics a la part de dalt de la discoteca.
Per al sistema principal es van montar dos ARCS Wide i dos subgreus SB18 amplificats per una etapa LA4X, i per als monitors dos autoamplificats 112P. També s’hi va posar un sistema d’il·luminació amb llums led, caps mobils i màquina de fum.
El disseny d’interiorisme el va dur a terme Vador Soler Studi.

PA – Tops ARCS i subs SB18.

Top ARCS i monitor 112P.

Top ARCS.

Subgreus SB18.

Distribuidor d’audio i etapa LA4X

Cabina de dj, i set d’il·luminació.

Instal·lació audiovisual a l’Hotel Pulitzer de Barcelona. Integració de sistema de so i video a sales polivalents.

Per aquesta instal·lació on s’havia de donar servei audiovisual a dues sales i a un passadís, es va montar equips de so, microfonía inal·làmbrica, pantalles 4K de 65″, un projector, distribuidors i switchers hdmi, un sistema de video basat en MacMini i Apple TV.

Pantalles 4K, rack i altaveus, zona biblioteca.

Pantalla 4K i altaveu, zona biblioteca.

Rack, zona biblioteca.

Projecció, rack i altaveus, Saló.

Rack, zona saló.

Conexions i control de volum, zona saló.

Instal·lació audiovisual a l’Hotel Don Candido de Terrassa. Integració de sistema de so a sales de banquets i convencions.

En aquesta instal·lació s’hi va situar un sistema de so passiu de vuit altaveus, per cobrir una sala de 35x20m, panel·lable en tres zones, gestionades per una matriu d’àudio i comanades individualment per uns controladors ubicats a la paret.
Per els altaveus i les etapes de potència la marca elegida va ser Ecler, per la matriu d’audio i els controladors la marca Audac.

Altaveus fons sala, quatre en doble estereo.

Lateral altaveus.

Rack d’etapes i matriu d’audio.

Controlador de zona.

Hotel Pullman

Integració d’equipament audiovisual a la planta baixa i zones exteriors a l’Hotel Pullman de Barcelona.

Col·laborant amb l’empresa TechnoLevel es va instal·lar un sistema de so passiu i unes pantalles FullHD. Aquest sistema de so dividit en vuit zones diferents, estava gestionat per una matriu d’àudio amb varies fonts d’entrada, amb altaveus de superfície i empotrats, i altaveus per exterior.
La transmissió de senyal d’àudio entre racks pels diferents espais, es va fer a través de conversors d’àudio digital utitlitzant el protocol Dante.
Pel que fa a les pantalles, ubicades en diferents espais, es va instal·lar un sistema de video sobre IP, gestió i control a través de xarxa.

Pantalla zona vinoteca.

Subgreu, zona de menjador interior.

Pantalla de recepció.

Rack d’etapes i processador, zona exterior.

Altaveus i subgreu d’exterior, acabats en porlant negre.

Altaveu d’exterior, acabat en marbre gris.

Hotel Melia Sky

Instal·lació de pantalles 4K en sales de l’Hotel Melià Sky de Barcelona.

En aquesta instal·lació es van integrar pantalles 4K a quatre sales de reunions. L’integració a l’espai de les pantalles juntament amb una interconecció de senyal HDMI, permetien tenir diverses configuracions i distribució de continguts entre sales.

Pantalla de 75″ de la sala 4.

Pantalla de 65″ de la sala 3.

Conexions sala 3.

Conexions de sala 3 a 4.

Museu de la Música de Barcelona

Instal·lació d’il·luminació per exposició temporal.

Col·locació de carrils i focus per la il·luminació puntual d’instruments i quadres.

Carril amb focus.

Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Integració d’equipament audiovisual al nou Auditori de Llinars.

En aquesta ocasió col·laborant amb una altra empresa del sector, es va realitzar des de zero l’infraestructura del cablejat i caixetins, i el muntatge i ajust dels equipaments tècnics.

Interior escenari, pantalla de projecció i PA.

Barres motoritzades amb focus.

Rack escenari, amb patch central i patch digital.

Rack del control, amb patch i equips.

Patch bantam del control.

Caixetí escenari, amb senyal d’àudio, video i utp.

WDFG Madrid T1

Instal·lacions audiovisuals al Duty Free de la T1 a l’aeroport de Madrid-Barajas.

Col·laborant amb una empresa d’instal·lacions audiovisuals es van integrar a les botigues de WDFG uns equips de so amb control d’àudio per zones, un equipament de projecció de continguts, compost per unes pantalles de leds, i un videowall de gran format amb pantalles lcd.

VideoWall de vint-i-quatres pantalles.

Pantalla de leds curva.