IL·LUMINACIÓ

IL·LUMINACIÓ D'ESDEVENIMENTS ESPECTACLES

Llums per tot tipus d'esdeveniments i espectacles en directe.

Il·luminació de concerts, actes institucionals, teatre, esdeveniments corporatius, conferències, streamings, actes esportius, lliurament de premis i tot tipus d'actes.

Posem especial atenció en el matís de la llum i la imatge a ressaltar. Ajustem els equips de llums perquè el que passi en escena sigui perfectament visible.

Tenim els millors professionals i el material més adequat per a cada projecte.

Llums per diferents formats d’actes.

Focus convencionals per il·luminació puntual, focus led multicolor per crear diferents ambients i caps mòbils per crear shows de llums espectaculars.

Equips de llums convencionals, focus de retall, focus par i dimmers, focus parell led, barres de leds, caps mòbils de làmpada i led, efectes de llum, màquines de fum, taules de llums convencionals i per control de robòtica.

Disposem de tot el material per montar l’estructura per una bona il·luminació, torres d’elevació, estructura truss, tripodes amb T i cortines.

Treballem amb taules de llums de la marca Martin, Showtec i Botex, llums concenvionals Etc i Varytec, focus par led Cameo i JB Systems, llums mòbils Showtec i Involight, estructura truss Goblal Truss.

Ofrerim la millor solució i configuració lumínica per cada esdeveniment.