SONORITZACIÓ

SONORITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS I ESPECTACLES

So per tot tipus d'esdeveniments i espectacles en directe.

Sonorització de concerts, actes institucionals, teatre, esdeveniments corporatius, conferències, streamings, actes esportius, espectacles de creació artística, entrega de premis i tot tipus de celebracions i actes.

Posem especial atenció a la intel·ligibilitat de la font sonora, ajustem el so perquè el missatge arribi clarament, sabem que és la clau per entendre el que està passant.

Disposem dels millors professionals i el material més adequat per cada projecte.

So per diferents formats d’actes.

Des d’equips petits per conferències i streamings, fins a muntatges per concerts de mitjà format, també per els esdeveniments de gran afluència on cal una cobertura perimetral.

Equips de so passius, altaveus autoamplificats, subgreus, taules de so analògiques i taules de so digitals, microfonia convencional i microfonia inal·làmbrica -micròfons de mà, de diadema o de solapa-.

Treballem amb les millors marques, per tal d’oferir-vos resultats inmillorables.

Disposem d’equips HK Audio, que destinem a realitzar actes de petit format, i equips line array RCF per esdeveniments de mig format, de fins a mil persones.

També tenim taules de so digitals Midas, taules analògiques Allen&Heath, microfonia Shure, AKG, Sennheiser, Audio Technica i DPA.

Oferim la millor solució i configuració sonora per cada esdeveniment.